Yörük Süt
  • Süzme Yoğurt Süzme Yoğurt
  • Tam Yağlı Kaymaklı Yoğurt Tam Yağlı Kaymaklı Yoğurt
  • Kaymaksız Yoğurt Kaymaksız Yoğurt
  • Köy Yoğurdu Köy Yoğurdu
  • Rende  Peynir Rende Peynir
  • Krem Peynir Krem Peynir
  • Üçgen Peynir Üçgen Peynir
  • Bez Peynir Bez Peynir
  • Çubuk Peynir Çubuk Peynir
  • Örgü Peynir Örgü Peynir
  • Tel Peynir Tel Peynir
  • Lor Peynir Lor Peynir
  • Salamura Topak Peynir Salamura Topak Peynir
  • Yağlı UHT Süt Yağlı UHT Süt
  • Pastörize Tereyağı Pastörize Tereyağı
  • Rulo Kaymak Rulo Kaymak
  • Kahvaltılık Kaymak Kahvaltılık Kaymak
  • Labne Labne
  • Naciye Ana Yoğurt Naciye Ana Yoğurt
  • Gülek Beyaz Peynir Gülek Beyaz Peynir
  • Süzme Peynir Süzme Peynir
  • Beyaz Peynir Beyaz Peynir
  • Misket Peynir Misket Peynir
  • Tava Yoğurdu Tava Yoğurdu

Labne

Labneye ekmeğinizi bandıra bandıra yiyeceksiniz! 

Labne, geleneksel olarak Ortadoğu ve Arap Coğrafyasında keçi sütünden üretilen popüler bir üründür. Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle ülkemizde de yaygınlaşmış ve önemli bir beğeni kazanmıştır. Annelerimizin yaptığı pasta, börek vb. ürünlerde de kullanılabildiği için tüketim alanı çok geniştir. Yüksek oranda içerdiği protein, yağ ve karbonhidrat nedeniyle ve özgün lezzetiyle büyüme çağındaki çocukların gelişiminde çok önemli bir role sahiptir. Ayrıca, Labne üretimi için gereken yüksek teknoloji ile kalite ve lezzet birlikte yakalanmaktadır.

İçindekiler

Pastörize inek sütü, min.%5,6 süt proteini, min.%18 süt yağı, laktik asit bakteri kültürü ve tuz içerir.  

Besin Değerleri

  • Enerji(kcal/kj) 210,4/880
  • Yağ(g)18
  • Karbonhidrat(g)6,5
  • Protein(g)5,6
  • Kalsiyum(mg) 350

Yörüksüt

Rende Peynir ile

Pizza Keyfi

Devamı...
Yörük Süt Yükleniyor