Labne

Labneye ekmeğinizi bandıra bandıra yiyeceksiniz! 

Labne, geleneksel olarak Ortadoğu ve Arap Coğrafyasında keçi sütünden üretilen popüler bir üründür. Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle ülkemizde de yaygınlaşmış ve önemli bir beğeni kazanmıştır. Annelerimizin yaptığı pasta, börek vb. ürünlerde de kullanılabildiği için tüketim alanı çok geniştir. Yüksek oranda içerdiği protein, yağ ve karbonhidrat nedeniyle ve özgün lezzetiyle büyüme çağındaki çocukların gelişiminde çok önemli bir role sahiptir. Ayrıca, Labne üretimi için gereken yüksek teknoloji ile kalite ve lezzet birlikte yakalanmaktadır.

İçindekiler

Pastörize inek sütü, min.%5,6 süt proteini, min.%18 süt yağı, laktik asit bakteri kültürü ve tuz içerir.

Besin Değerleri

  • Enerji(kcal/kj)210,4/880
  • Yağ(g)18
  • Karbonhidrat(g)6,5
  • Protein(g)5,6
  • Kalsiyum(mg)350